ΚεντρικήΝΕΑΕταιρείαΓκαλερί ΕταιρείαςΠροϊόνταΓκαλερί ΠροϊόντωνΠροσφορέςΠροτάσειςDownloadsΑντιπροσωπείεςΕισαγωγές - ΕξαγωγέςVideoΕπικοινωνία

 
   


Δήλωση Εμπιστευτικότητας
Η πολιτική μιας επιχείρησης που διαθέτει website ως προς τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/πελατών της.

 

Αυτή η νομική δήλωση ισχύει για όλο το περιεχόμενο αυτού του website κάτω από το όνομα www.new-tech-corporation-sa.com

(«το Website») και για οποιουσδήποτε αλληλογραφία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μεταξύ μας (της New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ)

( ‘Η εταιρία’), και εσάς.

 

Προστασία δεδομένων

Τα στοιχεία τα οποία μας παρέχετε μέσα από τις ηλεκτρονικές μας σελίδες, αποθηκεύονται σε αρχείο της επιχείρησής μας και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο εδόθησαν. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο τα στοιχεία να χρησιμοποιηθούν για αποστολή ενημερωτικού φυλλαδίου ή e-mail, σχετικά με νέες υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας ή με γενικότερες δραστηριότητες. Η επιχείρησή μας έχει γνώση και τηρεί απόλυτα τους κανόνες που ορίζονται από τους νόμους 2472/97 και 2774/99 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 

 

Χρήση των υλικών του ιστοχώρου

Εκτός αν δηλωθεί κάτι διαφορετικό, όλα τα υλικά (συμπεριλαμβανομένων όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένων, αλλά μη περιορισμένων, των εμπορικών σημάτων, των πνευματικών δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων βάσεων δεδομένων και λοιπών τέτοια υλικών) που περιλαμβάνονται στον ιστοχώρο αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρίας New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ. Τα Κίνα Χονδρική ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, Κίνα Λιανική ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ  και τα Έκθεση Εργοστασίων Κίνας Άπω Ανατολής είναι εμπορικά σήματα της New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ ή μιας από τις θυγατρικές της. Μπορείτε να έχετε απεριόριστη πρόσβαση στο περιεχόμενο του ιστοχώρου.

Έγγραφα

Έχετε πλήρη άδεια χρήσης εγγράφων από αυτόν τον ιστοχώρο. Επιτρέπεται να τυπώσετε και να κατεβάσετε αρχεία/αποσπάσματα από το Website για την προσωπική, ιδιωτική και εμπορική σας χρήση σας υπό τον όρο ότι: (α) κανένα έγγραφο ή σχετική γραφική παράσταση σε αυτό το ιστοχώρο δεν τροποποιείται με οποιονδήποτε τρόπο,  (β) καμία γραφική παράσταση σε αυτό το ιστοχώρο δεν χρησιμοποιείται χωριστά από τη συνοδεία του κειμένου (γ) οι ανακοινώσεις για τα πνευματικά δικαιώματα και τα εμπορικά σήματα της εταιρίας καθώς και η γνωστοποίηση άδειας χρήσης εμφανίζονται σε όλα τα αντίγραφα.

 

Εμπορικά σήματα

Όλα τα ονόματα προϊόντων, οι εμπορικές ονομασίες, τα ονόματα υπηρεσιών, διαφημιστικά μηνύματα ή λογότυπα διακρινόμενα με μορφή, κείμενο, ειδάλλως από το περιβάλλον κείμενο (π.χ. όλα τα κεφαλαία γράμματα), (συλλογικά, «τα σήματα») είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν ή που έχει χορηγηθεί άδεια (στην πράξη ή υπονοείται) στην New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ ή σε κάποιο από τούς συνεργάτες της, ή τις θυγατρικές της, εκτός αν δηλώνεται κάτι διαφορετικό.

Πνευματικά δικαιώματα

Οι πληροφορίες, τα έγγραφα, και τα σχετικά γραφικά που δημοσιεύονται σε αυτό τον ιστοχώρο είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ ή οποιασδήποτε από τούς συνεργάτες της, ή τις θυγατρικές της, της («New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ»). Άδεια εκτύπωσης ή διανομής όλου ή μέρους αυτού του ιστοχώρου χορηγείται, υπό τον όρο ότι μια επεξήγηση προσαρτάται σε οποιαδήποτε αντίγραφα τόσο εκτυπωμένα ή διανεμημένα, που αναφέρει ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σ’ αυτά είναι  αποκλειστικής ιδιοκτησίας της New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ και ότι έχουν γραπτώς επιβεβαιωθεί. Η ανωτέρω σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων εμφανίζεται σε όλα τα αντίγραφα η χρήση των πληροφοριών γίνεται για προσωπική και η εμπορική χρήση. Οι πληροφορίες δεν τροποποιούνται με οποιοδήποτε τρόπο και καμία εικόνα ή γραφικό από αυτό τον ιστοχώρο δεν χρησιμοποιείται ξεχωριστά από το συνοδευτικό κείμενο.

 

Νομικές αποποιήσεις

Αυτός ο ιστοχώρος του διαδικτύου προσφέρεται ως υπηρεσία στους επισκέπτες του. Η New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει, τροποποιήσει, ή συμπληρώσει το περιεχόμενο σε οποιανδήποτε στιγμή, για οποιονδήποτε λόγο χωρίς καμία προειδοποίηση. Σε κανένα γεγονός η New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιεσδήποτε τυχαίες ή επακόλουθες ζημίες, χαμένα κέρδη, ή χαμένα στοιχεία, ή οποιεσδήποτε έμμεσες ζημίες.

 

Δήλωση πνευματικών δικαιωμάτων: Copyright © 1995-2008 New Tech Corporation Σισαμωτος ΟΕ & LTD Uk 

Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα© New Tech Corporation Sisamotos OE & LTD UK, China and Far East Manufacturers Exhibition Show Room, Tel: +30-22410-29290, Fax: 36349,


Emmanuel (Mannie)-New Tech Corporation Sisamotos OE & LTD, Afstralias 114, Rhodes 85100, Dodecanese, GREECE Tel: +30-22410-29290-Mailto: ems1349@otenet.gr

© Copyright 2007 - 2019 - Όροι Χρήσης - Δήλωση εμπιστευτικότητας

 

Είσοδος